Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Wij zijn Roche. En ons streven ben jij.

Roche Diabetes Care is al meer dan 40 jaar een pionier in innovatieve diabetestechnologieën en diensten en een wereldleider op het gebied van geïntegreerd diabetesmanagement. Als wereldleider op het gebied van geïntegreerd diabetesbeheer, werken meer dan 5000 werknemers in meer dan 100 markten over de hele wereld dagelijks om mensen met diabetes te helpen minder aan hun diabetes en bijbehorende routines te denken en hen te ontzorgen.

Roche Diabetes Care werkt samen met zorgverleners, zorgaanbieders en betalers om deze complexe aandoening optimaal te beheren en bij te dragen aan duurzame zorgstructuren. Onder de merken Accu-Chek®, mySugr en Eversense® en in samenwerking met partners biedt Roche Diabetes Care geïntegreerde oplossingen voor het bewaken van glucosewaarden, de afgifte van insuline en het volgen en interpreteren van relevante data voor een succesvolle therapie. Door een open ecosysteem op te zetten en digitale oplossingen en apparaten aan te sluiten, zal Roche Diabetes Care een optimaal persoonlijk diabetesmanagement mogelijk maken en zo de therapieresultaten verbeteren.

De diabeteszorg verandert. Dat moet ook wel, want de manier waarop de zorg nu is ingericht, doet geen recht aan de mensen met diabetes, de zorgprofessionals en aan de mogelijkheden die de technologie ons biedt. We moeten toe naar geïntegreerd diabetesmanagement. Een holistische, open aanpak in samenwerking met een brede coalitie aan organisaties. Roche Diabetes Care neemt daarin het voortouw. Als dat lukt – en daar werken we bij Roche Diabetes Care samen met partners, hard aan – kun je de zorg en ondersteuning veel gerichter en persoonlijker aanbieden. Daarmee voorkom je verspilling van tijd en middelen, maar belangrijker nog, je kunt de zorg beter maken en complicaties en dus toekomstige zorgkosten voorkomen.” - Koen Harms, Head of Healthcare and Businesse Development BeNL

Ons verhaal

Onze mensen

Duurzaamheid


Meer dan 100 jaar geleden in Zwitserland heeft de oprichter van ons bedrijf, Fritz Hoffmann, een baanbrekend idee werkelijkheid gemaakt: namelijk dat een partnerschap tussen bedrijfsleven en wetenschap het leven van mensen kan verbeteren.

We blijven onderweg leren, verkennen, zien tegenslagen en streven naar nieuwe benaderingen om echte vooruitgang te boeken tegen ziekten.

Meer lezen

 

Met meer dan 5000 werknemers in meer dan 100 markten over de hele wereld, werken we er bij Roche Diabetes Care dagelijks aan om mensen met diabetes te helpen minder aan hun diabetes en bijbehorende routines te denken en hen te ontzorgen.

In Nederland zetten zo’n 50 collega’s zich met passie in voor mensen met diabetes en hun (zorg)omgeving. Hier lees je waarom.

 

Meer lezen

 

In 2018 is Roche voor het tiende achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot duurzaamste bedrijf in de index voor farmaceutische bedrijven van de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

De erkenning is gebaseerd op een uitgebreide analyse van de economische, sociale en milieutechnische prestaties van Roche. Duurzaamheid is al meer dan 120 jaar een integraal onderdeel van de activiteiten van Roche

Meer lezen

Delen