Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay
Beschrijving

Het Smart Pix datamanagement systeem is bedoeld om overzicht te creëren in de diabetestherapie van je patiënten. Accu-Chek Smart Pix verzamelt de gegevens van de bloedglucosewaarden en insuline afgifte van de Accu-Chek bloedglucosemeter en/of insulinepomp en geeft ze vervolgens gestructureerd en overzichtelijk weer in tabellen, grafieken of statistieken. 

Download

  • Patiënten kunnen hier gratis de Accu-Chek Smart Pix Software versie 3.2 downloaden (registratie niet nodig). Accu-Chek Smart Pix Software is eenvoudig te gebruiken.
  • Wanneer je vermoedt dat je een oudere versie van Accu-Chek Smart Pix hebt, download dan s.v.p. de nieuwste software, je Accu-Chek Smart Pix wordt dan automatisch vernieuwd.
  • Bekijk hier alvast de Accu-Chek Smart Pix handleiding.

Eigenschappen

"Een snelle en makkelijke manier om trends en patronen te herkennen ten behoeve van zelfmanagement en therapie optimalisatie"

Het SmartPix datamanagement systeem is bedoeld om overzicht te creëren in de diabetestherapie van je patiënten. Accu-Chek Smart Pix verzamelt de gegevens van de bloedglucosewaarden en insuline afgifte van de Accu-Chek bloedglucosemeter en/of insulinepomp en geeft ze vervolgens gestructureerd en overzichtelijk weer in tabellen, grafieken of statistieken.

Zelfmanagement
Data uit de bloedglucosemeter of insulinepomp kunnen jou en jouw patiënten helpen bij het omgaan met diabetes, waardoor je patiënten beter in staat zullen zijn om de therapie zelf te managen. Dit kan hen helpen bij het verkrijgen van meer kennis en inzicht.

Therapie optimalisatie
Indien patiënten hun therapie zelf kunnen managen, samen met het diabetesteam, kan de therapie continue geoptimaliseerd worden. Hierdoor is de behandeling zo goed mogelijk afgestemd op de persoonlijke levensstijl.

Gebruik

Voor een zo optimaal mogelijk gebruik van Accu-Chek SmartPix hoef je slechts enkele stappen te nemen. De eerste stap is een eenmalig te ondernemen actie, de stappen 2 tot en met 5 komen eigenlijk continu terug.

  • Installatie AC Smartpix software (eenmalig)
  • Upload data uit jouw meter of pomp
  • Grafieken lezen en interpreteren
  • Herkennen van trends en patronen
  • Je therapie bespreken en evt. aanpassen

In de afbeelding hieronder is dit proces gevisualiseerd.

 

Meer informatie
Bij veelgestelde vragen vind je wellicht het antwoord dat je zoekt. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel met de gratis service van Roche Diabetes Care: 0800 022 0585. Wij helpen je graag!