Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Bericht aan Accu-Chek

Bedankt voor het bezoeken van www.accu-chek.nl.

In het geval van een storing of defect aan je Accu-Chek product verzoeken wij je te allen tijde telefonisch contact op te nemen met de Accu-Chek klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800-022 05 85.

Voor overige vragen kun je het contactformulier hieronder invullen of contact met ons opnemen via de reguliere post. Ons adres:

Roche Diabetes Care
Postbus 1450
1300 BL Almere

* verplicht in te vullen veld

Wij zouden jouw gegevens graag gebruiken om contact met je op te kunnen nemen betreffende aanbiedingen en om je marketingberichten en aanbiedingen over onze producten, diensten en nieuwe functionaliteiten te sturen. Wij zullen dit uiteraard uitsluitend met jouw toestemming doen. Het staat je vrij om jouw toestemming niet te geven en wij zullen hierover geen contact met je opnemen. Als je nu je toestemming verstrekt, zal het je te allen tijde vrij staan om deze te wijzigen of in te trekken door via e-mail [email protected] of telefoonnummer 0800 – 022 05 85 contact met ons op te nemen zonder dat dit invloed heeft op de rechtmatigheid van de verwerking voorafgaand aan het intrekken van de toestemming. Verder bevatten al onze nieuwsbrieven een link en informatie over hoe je je uit kunt schrijven of je voorkeuren voor nieuwsbrieven kunt beheren. Als je vragen hebt over de data privacy, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming op [email protected].

Online toestemmingsformulier