Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Nieuws over het Accu-Chek bloedglucosemeter assortiment

BELANGRIJKE INFORMATIE

Graag brengen wij je alvast op de hoogte van een aanpassing in ons Accu-Chek bloedglucosemeter assortiment. Vanaf einde zomer dit jaar zal de Accu-Chek® Performa bloedglucosemeter niet langer beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. De Accu-Chek Performa teststrips zullen de komende 5 jaar wel beschikbaar blijven.. Dit betekent dat de huidige Accu-Chek Performa gebruikers hun meter gewoon kunnen blijven gebruiken en dat niemand van meter hoeft te veranderen. De Accu-Chek Performa wordt vervangen door de vernieuwde Accu-Chek® Instant bloedglucosemeter. 

De Accu-Chek Instant versus de Accu-Chek Performa

De onlangs vernieuwde Accu-Chek Instant is de meest nauwkeurige en gebruiksvriendelijke bloedglucosemeter in ons assortiment. De Accu-Chek Instant heeft naast dezelfde eigenschappen als de Accu-Chek Performa ook nog extra opties en is daardoor de perfecte opvolger. De Accu-Chek Instant kan gebruikt worden als makkelijke meter voor mensen die behoefte hebben aan eenvoud. Maar hij is ook geschikt voor mensen die zoeken naar meer mogelijkheden door de aanvullende extra eigenschappen. 

Wat betekent dit voor jou en jouw patiënt?

De Accu-Chek Performa teststrips blijven voor de huidige gebruikers van de Accu-Chek Performa bloedglucosemeter gewoon beschikbaar. Dat betekent dat niemand hoeft over te stappen naar een nieuwe meter. Voor patiënten die een nieuwe meter moeten ontvangen of voor patiënten die voor het eerst een bloedglucosemeter krijgen, zal de Accu-Chek Instant de juiste keuze zijn. Net zoals de Accu-Chek Performa wordt de Accu-Chek Instant vergoed door alle zorgverzekeraars en zijn de teststrips via alle groothandels en medisch speciaalzaken te bestellen. Je kunt nu gratis de vernieuwde Accu-Chek Instant aanvragen en uitproberen. 

Nog vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je mogelijk nog vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen. Hiervoor kun je contact opnemen met de Roche Diabetes Service via het gratis servicenummer 0800 - 022 05 85.

 

Delen